Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.235.228.219 [date] => 26-06-2022 [time] => 23:00:49 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.228.219 [date] => 26-06-2022 [time] => 23:00:49 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.228.219 [date] => 26-06-2022 [time] => 23:00:49 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.228.219 [date] => 26-06-2022 [time] => 23:00:49 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.228.219 [date] => 26-06-2022 [time] => 23:00:49 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.228.219 [date] => 26-06-2022 [time] => 23:00:49 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.228.219 [date] => 26-06-2022 [time] => 23:00:49 ) Frunniken Betrouwbaar? Lees onze Frunniken Review & Ervaringen

Frunniken: Intieme contacten vinden was nooit zo simpel!

Laatst bijgewerkt op 24 januari 2022

Frunniken werd opgericht in 2007 en wordt ook onderdeel van Moonlight Telecommunications Solutions VOF. Het is een online hookup website waar alleenstaande mannen en vrouwen met elkaar in contact kunnen komen, wat leidt tot een interessant gesprek. Bovendien krijgen nieuwe leden bij hun registratie enkele gratis tegoeden om hun hookup's systeem uit te proberen. Uiterst waardevol als je eerst wilt zien of er boeiende accounts voor je zijn om contact mee te maken. Dit frunnike dating komt het maken van nieuwe seksuele contacten ten goede, maar toch nemen we niet aan dat het geschikt is voor het vinden van een belangrijke verbinding. Deze informele datingsite is actief in zowel Nederland als ook Vlaams België.



Waarom Frunniken?


Waarom toch Frunniken? Dat kun je je op je eentje afvragen bij elke hookup dating site waar je je zult inschrijven. De belangrijkste reden om je hier in te schrijven zou moeten zijn voor het ontwerp en de eenvoud van het gebruik van de site. Het blijft in werkelijkheid een ongelooflijk vlotte en fijne gebruikersinterface. De functies zijn beslist zelfverklarend en je wordt ook niet afgeleid door actieve kleuren of onbelangrijke functies.



Frunniken - Wat is er helemaal gratis?


We hebben eigenlijk een onderzoeksprofiel gemaakt om te zien hoe het eruit ziet. Je eigen account aanmaken is dus gratis. Je kunt je eigen account tot in de details bewerken. Stuur dus bovendien een foto in en leg ook uit hoe je als persoon precies bent. Verder kan een chat gratis begonnen worden, je krijgt zeker een aantal kredietgeschiedenissen helemaal gratis als je je registreert om het uit te proberen. Om foto's te versturen of te krijgen moet je wel betalen.


Er werd geen uitgebreide chat gestart, maar we keken wel hoe dit er bij Frunniken uitzag. Het is een duidelijk chatsysteem dat een beetje lijkt op dat van whatsapp. Het is heel zelf verklarend en ook gebruiksvriendelijk. De meest effectieve toevoeging is dat er foto's gestuurd kunnen worden. Dus als je twijfelt of een persoon wel echt bestaat, kun je gewoon automatisch om foto's vragen als bewijs.




Frunniken's zoekfunctie


Je kunt zelf in de zoekvraag stappen. Aankomende seksdagen verschijnen daarna en ook jij kunt ze bellen. Het is waar dat samen met echte profielen ook genotsprofielen gebruikt worden. Om deze te erkennen is het uiterst eenvoudig; als het te uitstekend is om waar te zijn, is het dat ook. Geen enkele vrouw wil tegenwoordig seks met een onbekende man. Er is voortdurend een gewoon gesprek vooraf en ook liefst meteen via whatsapp. Bovendien kost het je ook de vrouwen geld. Heb je er wat nog meer moeite mee dan kun je ons nepprofielen handboek lezen.


Hierna kun je zelf uitvinden wie echt is en wie nep. Overigens heeft elke hookup dating website amusementsprofielen in zijn gebruikersbestand. Daarentegen zul je nergens een dating website vinden zonder nepaccounts. Het is meer hoe eenvoudig het is, en ook hoe snel je de echte profielen kunt ontdekken


Gratis test en in bezit van credits


Je kunt je gewoon gratis inschrijven met je e-mail adres. Geen gedoe met profielbeschrijvingen en ellenlange vragenreeksen. Na je aanmelding kun je je account in detail uitoefenen zoals voor je het wilt. Uitschrijven is heel gemakkelijk als het niet lukt. Er zal zeker snel een gemakkelijk uitgewerkt plan voor zijn. Schrijf je gerust eens gratis in en ervaar het ook voor vanuit je eigen ervaring.

Frunniken in het kort

logo Frunniken Frunniken
Frunniken: Intieme contacten vinden was nooit zo simpel! logo Frunniken
Voordelen
  • Geheel anoniem contacten leggen met andere gebruikers van je keuze.
  • Frunniken heeft een 100% contact garantie en een goede snelle respons op berichten.
  • Vind spannende hookup's bij jou in de buurt!
  • Maak een flirt met de vrouw van je keuze via je mobiele telefoon, je computer of tablet.
Nadelen
  • De website maakt eveneens gebruik van Chat Pals om het entertainment gehalte van de site te verhogen
  • De website maakt gebruik van een creditsysteem, zo weet je waar je aan toe bent maar kan je niet onbeperkt chatten.
logo Frunniken
Onze score 8.9
Gemiddelde beoordeling
131 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 8 aangelogd vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

Frunniken specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd-
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteem-
  • Gratis versieGratis versie-