Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.235.228.219 [date] => 26-06-2022 [time] => 21:45:04 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.228.219 [date] => 26-06-2022 [time] => 21:45:04 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.228.219 [date] => 26-06-2022 [time] => 21:45:04 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.228.219 [date] => 26-06-2022 [time] => 21:45:04 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.228.219 [date] => 26-06-2022 [time] => 21:45:04 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.228.219 [date] => 26-06-2022 [time] => 21:45:04 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.228.219 [date] => 26-06-2022 [time] => 21:45:04 ) Rijpedating een eerlijke hookup site? Lees meer & Vergelijk jouw opties

Rijpedating: Rijpe Dating is Plezier voor volwassenen 30+

Laatst bijgewerkt op 22 juni 2021

Rijpedating is een ongedwongen online platform om met elkaar in contact te komen. De naam zegt het eigenlijk al, een snelle dag voor dames en jongens die op zoek zijn naar intrigerende contacten. Ben je op zoek naar een hete flirt of een interessante date, dan is Rijpedating de uitstekende site voor jou! Ripe dating heeft een extreem hoog slagingspercentage, waardoor het een verzekerde succes-site is voor het ontdekken van intieme gesprekken.

Waar gaat het bij Rijpedating allemaal om? Volgens de datingsite is het systeem opgezet voor personen in België die ouder zijn dan 30 jaar om elkaar te ontdekken. De site kan mensen aan elkaar koppelen op basis van foto's, interesses, plaatsen, enzovoort.

Wat is Rijpedating.com?

Je zoekt er waarschijnlijk een die zich veel beter richt op jouw leeftijdsgroep als je genoeg hebt van dating apps en sites voor tieners en meer jeugdige mensen. In dit geval zul je Rijpe Dating tegengekomen zijn bij het doen van je onderzoeksstudie. Dus, helpt deze site oudere mensen werkelijk liefde te ontdekken? Hoe is de gebruikerservaring en is Rijpedating een efficiënte datingsite?

Lees de antwoorden op deze bedenkingen en meer in deze recensie hieronder:

Het uitgangspunt

Wat houdt Rijpe Dating in? Volgens de datingsite is het systeem eigenlijk opgezet om personen in België die ouder zijn dan 30 jaar elkaar te laten vinden. De site kan mensen aan elkaar koppelen op basis van afbeeldingen, interesses, plaatsen, enzovoort.

Rijpedating is niet altijd voor monogame afspraakjes, hoewel je die mogelijkheid zeker hebt. Het is veel geschikter voor toevallige relaties of hookups. Niettemin werkt het op een vergelijkbare manier als andere datingsites.

Registreren

Toetreden tot Rijpe Dating is een vrij eenvoudige procedure. Eerst moet je je geslacht opgeven en het geslacht van de mensen met wie je gematcht zou willen worden. Dan moet je een deel van België kiezen waar je je aandacht op zou willen richten.

De volgende stap is het ontwikkelen van je eigen account. Je wordt gevraagd om een gebruikersnaam naar keuze en een wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot je account. Je moet ook je e-mail adres opgeven. Het bedrijf zal dit gebruiken om je account te valideren.

Is Rijpedating geschikt voor Belgiëse gebruikers?

Zoals gezegd is Rijpe Dating grotendeels aangewezen op NL gebruikers. Dus, hoe goed maakt de site zijn beweringen waar? Wel, de site bestrijkt in feite een groot deel van België. Zo bestrijkt de site o.a. West-Vlaanderen, Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Vlaams-Limburg en alle grote steden zoals Gent, Oostende, Brussel, Antwerpen is Rijpe dating zeer actief! Daarnaast in dit platform enorm populair bij onze buurlanden zoals Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Daarom maakt het niet uit in welk deel van België of Nederland je woont, je zou van Rijpedating gebruik moeten kunnen maken.

Werkt Rijpedating ook voor oudere gebruikers?

Gezien het hele uitgangspunt voor Rijpe Dating is het belangrijk te weten of de site echt op een ouder publiek is gericht. Nu staat de site wel toe dat mensen tot 99 jaar zich bij de site registreren. Om die reden kun je stellen dat je meer oudere volwassenen zult ontdekken dan op andere sites.

Maar tegelijk laat de site ook personen vanaf 18 jaar toe om zich in te schrijven, net als alle andere datingsites. Als je specifiek op zoek bent naar een oudere partner, kan dit een beetje ontmoedigend zijn. Opnieuw zul je een breder leeftijdsbereik moeten leren kennen om te vinden wie je zoekt.

Gelukkig is dat de profielen meer individuen onthullen van achter in de twintig en boven de 30 jaar. Om die reden is er een kans dat je op deze site wat meer succes hebt dan op andere sites.

De gebruikersbasis

Om een datingsite goed te laten werken moet er een evenwicht zijn tussen het aantal mannen en vrouwen op de site. Zorgt Rijpedating voor dit evenwicht? Jammer genoeg doet het dat niet. Als je als vrouw op de site bent, dan zou je veel keuzemogelijkheden moeten ontdekken die je aangeboden worden. Omdat er aanzienlijk meer mannen zijn, is dit zo. Daardoor kan het gebeuren dat je meestal ook een groter aantal berichten moet afhandelen.

Mannen kunnen nogal worstelen op deze website en dat had veel problemen tot gevolg. Niet alleen zijn er niet veel vrouwen, maar de site is er ook van beschuldigd nepprofielen en bots op hun plaats te zetten. Dit betekent dat mannetjes met profielen zullen matchen, maar zullen ontdekken dat ze basisberichten krijgen die niet verder gaan.

Privacy en veiligheid

Dus, hoe persoonlijk en veilig is je info?

Nu vereist Rijpedating alleen dat je bij het aanmelden een gebruikersnaam gebruikt, en dat is wat je gebruikt om met andere mensen te chatten. Je bent evenzeer baas over hoeveel gegevens je aan andere leden prijsgeeft. Hierdoor kan het een veiliger of anoniemere methode lijken om online contact te houden met volslagen vreemden.

Wat Rijpedating zelf betreft, verklaart het bedrijf dat al je gegevens bewaard worden op een veilige server en op enkele fysieke locaties. Het zorgt ervoor dat alleen specifiek personeel toegang heeft tot deze, waarvan de opgeslagen informatie alleen volgens de wet is.

Op hetzelfde moment geeft Rijpe Dating zichzelf wel wat speelruimte bij het delen van je gegevens met derden. Daardoor is het een uitdaging om precies te weten wie je gegevens heeft met betrekking tot marketing en reclame functies.

Wil je toch weten wat voor gegevens er over je bewaard worden, dan kun je contact opnemen met Rijpedating. Volgens de wet moeten ze je wel een lijst aanbieden van wat ze werkelijk over je hebben opgeslagen. Daarom is er hier enige mate van transparantie.

Je kunt ook alle informatie die je aan Rijpedating hebt gegeven wissen. Om dit te doen moet je eerst je account afsluiten en wissen. Daarna moet je rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf om de informatie volledig te laten wissen. Je moet je ervan bewust zijn dat het bedrijf het recht behoudt sommige informatie over je te bewaren, ook als je geen lid meer bent.

Het eindoordeel

Nu, op basis van al deze informatie, wat is het eindoordeel over Rijpedating?

Het voornaamste voordeel van de site zou de realiteit zijn dat hij leden uit Vlaanderen toelaat om wat gemakkelijker bewoners te vinden. Dit is vooral handig als je wilt daten of afspreken met mensen en niet zo veel wilt reizen.

Afgezien hiervan echter doet de site niet echt veel om zich te identificeren. Bijvoorbeeld, hoewel de site gericht is op oudere personen, geeft de site wel mensen van elke leeftijd de gelegenheid om zich aan te melden. Onnodig te zeggen dat dit de site wat ontmoedigender kan gebruiken voor oudere gebruikers.

Een ander probleem is dat er wel meer mannen dan vrouwen op de site lijken te zijn. Dit wordt nog versterkt door de waarheid dat het bedrijf bots gebruikt om het gebrek aan vrouwen goed te maken. Dit voelt wel borderline bedrieglijk aan en kan vervelend zijn voor mannelijke gebruikers.

Al met al is Rijpe Dating misschien niet de allerbeste optie voor jou, want er zijn veel betere sites die aangeboden worden aan personen in jouw leeftijdscategorie. Niet alleen zijn deze veel bekender met een veel evenwichtiger gebruikersbestand, maar je kunt er ook ontdekken die voordeliger zijn. Om die reden kun je beter verder zoeken in plaats van nog net geen genoegen te nemen met Rijpedating.

Rijpedating Nieuwe echter goede Rijpe hotties.

Rijpedating in het kort

Leukste kenmerkenKom in contact met gelijkgestemde via het swipe fenomeen op rijpedating
SuccesverhaalKom in contact met gelijkgestemde via het swipe fenomeen op rijpedating
Beste voorMensen van 30+ opzoek naar plezier en echte ontmoetingen
logo Rijpedating Rijpedating
Rijpedating: Rijpe Dating is Plezier voor volwassenen 30+ logo Rijpedating
Voordelen
  • Populair en veel gebruikt door vrouwen van 35+
  • Zeer eenvoudig maar uitgebreide gebruikers interface
  • Gevarieerde date mogelijkheden, van een avontuur, iets ongedwongen tot een langdurige relatie
Nadelen
  • Chatten is niet altijd gratis en pas bij grotere bundels wordt het goedkoper
  • Niet beschikbaar in de appstore als dating app

Wat kost Rijpedating?

Wat zijn mijn voordelen als ik premium lid word?

Je profiel verschijnt bovenaan bij zoekopdrachten
Onderscheidingsteken om de zichtbaarheid te vergroten
Elke dag 5 geheel gratis ijsbrekers

Als Premium Lid is het niet mogelijk berichten te versturen zonder credits te investeren.
De Icebreakers zijn Emoji's met basistekst.
De IJsbreker kan alleen gebruikt worden om een gesprek te beginnen of als reactie op een andere IJsbreker.

Periode Prijs Per maand Voordeel
200 credits€29,995%
400 credits€49,9912,5%
900 credits€99,9920%
2500 credits€249,9940%

Veel gestelde vragen over Rijpedating

Wij helpen je graag verder

  • Nee, ook na je inschrijving op rijpedating.com zijn er geen extra uitgaven waaraan je verbonden bent. Als er met een ander bedrag wordt afgerekend dan op de website, is het mogelijk dat de bankorganisatie wat provisie in rekening brengt in verband met het gebruik van je betaalkaart.

  • Het is eenvoudig. Kies gewoon aan wie je de foto wilt sturen en verbind hem met een persoonlijke boodschap.

  • Uiteraard doe je dat! Probeer je profiel goed in te dienen en je mooiste foto's te publiceren. Stuur een paar berichten naar de leden die je het leukst vindt en wacht een poosje als je er klaar voor bent. Je zult zeker contact krijgen met individuen van Volwassen dating

Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.
logo Rijpedating
Onze score 9.2
Gemiddelde beoordeling
150 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 270 aangelogd vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

Rijpedating specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd30+
  • InschrijvingenInschrijvingen80.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %58 - 42
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa