Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.235.228.219 [date] => 26-06-2022 [time] => 21:27:29 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.228.219 [date] => 26-06-2022 [time] => 21:27:29 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.228.219 [date] => 26-06-2022 [time] => 21:27:29 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.228.219 [date] => 26-06-2022 [time] => 21:27:29 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.228.219 [date] => 26-06-2022 [time] => 21:27:29 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.228.219 [date] => 26-06-2022 [time] => 21:27:29 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.235.228.219 [date] => 26-06-2022 [time] => 21:27:29 ) Top Hook Up Sites in België 2021 | hookupsites.be

Victoria Milan: Speciaal voor discrete ontmoetingen en affaires!

Laatst bijgewerkt op 22 juni 2021

Victoria Milan is één van de bekendere casual datingsites voor discrete ontmoetingen en affaires. Met als doelgroep ‘gebonden en getrouwde mensen’ wordt VictoriaMilan zeker gezien als een ondeugende speler binnen de wereld van online dating. Zo focust internationale speler zich niet alleen op discrete affaires, online flirten en chat, ze zijn hoofdzakelijk gericht op alle mensen die passie missen in hun relatie. Daarnaast weet deze datingsite zich te onderscheiden door de uitstekende beveiligingsfuncties waarmee zij discretie en anonimiteit kunnen garanderen. Victoria Milan beweert tenslotte een dating site te zijn waar ook cougars, milfs, toyboys, sugardaddy’s enzovoort hun gading kunnen vinden.

Victoria Milan in het kort

SuccesverhaalDuizenden affaires en dagelijks vele discrete ontmoetingen komen tot stand door VictoriaMilan
Leukste kenmerkenDe Paniek-knop - Uitloggen, browser gegevens wissen en naar google in 1 klik
Het beste voorCasual Dating & Discrete Ontmoetingen
SuccesverhaalDuizenden affaires en dagelijks vele discrete ontmoetingen komen tot stand door VictoriaMilan
Leukste kenmerkenDe Paniek-knop - Uitloggen, browser gegevens wissen en naar google in 1 klik
Het beste voorCasual Dating & Discrete Ontmoetingen
logo Victoria Milan Victoria Milan
Victoria Milan: Speciaal voor discrete ontmoetingen en affaires! logo Victoria Milan
Voordelen
  • Er zijn veel functies om je discretie te garanderen
  • Een 'Panic Button' in geval van nood
  • Populair bij getrouwde vrouwen waarvoor het volledig gratis is
  • Goede controles & verificaties om oneerlijke profielen te weren
  • Victoria Milan dating app te downloaden via de Appstore op je Smartphone
Nadelen
  • Het gebruik van sommige functies alleen mogelijk met een Premium account
  • Sommige van de leden zijn al een langere tijd niet actief geweest

Wat kost Victoria Milan?

Periode Prijs Per maand Voordeel
2 dagen€1,00-0%
3 maanden€117,00€39,0020%
6 maanden€174,00€29,0040%
1 jaar€228,00€18,7460%
Klantbeoordelingen
Kwaliteit profielen
7 / 10
Betrouwbaarheid
7 / 10
Functionaliteiten
7 / 10
Klantenservice
7 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Hans B (43 jaar) 26 oktober 2019
Ik raad Victoria Milan aan Vrouwen gratis dus soms last van reclame profielen

Doordat vrouwen gratis lidmaatschap krijgen, zijn er veel reclame profielen actief. Ook worden oude profielen niet opgeruimd, zodat je profielen tegenkomt van mensen die 6 jaar geleden voor het laatst online waren. wel erg jammer. voor de rest een goede site, heb gevonden wat ik zocht. vind het persoonlijk wel duur

auteur van de beoordeling
Sjoerd (42 jaar) 15 augustus 2019
Ik raad Victoria Milan niet aan Herkend door vrijgezelle vriendin van mijn partner

Het leek even goed te gaan zo een paar dates achter elkaar, maar het was helaas weer te mooi om waar te zijn. Een van de meest discrete vreemdgaan sites ter wereld. Nou niet iedereen die hier zit heeft een relatie en discretie plicht, want mijn relatie van 4,5 jaar hangt nu letterlijk aan een zijden draadje. Ik ben immer herkent door de vrijgezelle vriendin van mijn partner, wat eigenlijk wel de laatste is die ik daar verwacht. Misschien stom van mezelf dat ik wat foto's thuis in de slaapkamer heb gemaakt. Maar goed wie verwacht nou dat er iemand die site bekijkt die mogelijk al in mijn slaapkamer is geweest. Oppassen dus mensen, het is het niet waard!

auteur van de beoordeling
Felix (35 jaar) 16 juli 2019
Ik raad Victoria Milan aan Vrouwen gratis maar mannen betalen gewoon

Oke het is een goede discrete casual datingsite met echte profielen maar helaas niet gratis voor iedereen. mannen betalen hier gewoon een vast bedrag voor 1 maand en kunnen dan pas onbeperkt gebruik maken van alle functies. moet zeggen dat het daten me hier wel makkelijk afgaat, maar heb het zelf niet heel ruim dus twijfel of ik er veel langer mee doorga. in het uitgaansleven lukt het me doorgaans ook wel een vrouwtje te regelen. mocht het je normaal niet zo makkelijk afgaan, of heb je weinig tijd, of maandelijks een paar tientjes over om af en toe een vrouwtje te regelen. dan is het top dat victoriamilan

auteur van de beoordeling
Hannah van den Broek (40 jaar) 15 juli 2019
Ik raad Victoria Milan aan Victoria milan gratis voor vrouwen

Dit is mijn backup voor als mijn partner voor werk in het buitenland is. het is 100% gratis ze hebben een app, dus ja discreter kan bijna niet! ben er blij mee en kan het alle leuke mannen best aanraden. discretie is wel iets wat je hier serieus moet nemen want je gaat vast wel bekende tegen kunnen komen. houd daar ook rekening mee

auteur van de beoordeling
Selena (23 jaar) 16 juni 2019
Ik raad Victoria Milan aan Mijn wekelijks avontuurtje helemaal gratis

Ik ben zeker een fanatieke en tevreden gebruiker van deze site! Het blijft gewoon spannend om elke week weer een spannend stiekem afspraakje te hebben met een (vaak getrouwde) man. Vaak kort en discreet ontmoetingen met nette mannen, eenmalig dus achteraf geen gezeur. Kan het iedere vrouw aanraden die wel in is voor een spannend avontuurtje. Maak voor de grap is anoniem een account aan en kijk eens rond, het is tenslotte toch helemaal gratis en super discreet! Ik kan je eventueel wat profielen van toppertjes sturen, pb me maar SelenaXje.

auteur van de beoordeling
Loïs Huisman (29 jaar) 11 juni 2019
Ik raad Victoria Milan aan Eindelijk weer een "Leuke" date gehad

Ik ben vrij sceptisch als het gaat om online dating. Heb jaren lang gedacht dat dit niks voor mij was. Na aansturing van een vriendin heb ik het geprobeerd op meerdere dating sites. Tot nu toe was ik eigenlijk nooit in de stemming om ook daadwerkelijk met iemand af te spreken. Op Victoria Milan was ik pas een paar dagen actief voordat ik mijn eerste match tegenkwam. Het klikte gelijk en besloten ook kort daarna af te spreken. Even tussen jou en mij, ik ben niet iemand die op de eerste date met iemand naar bed ga, maar met hem was de klik zo heftig dat de vonken er van af spatte. Sinds onze eerste date ben ik eigenlijk niet meer echt op zoek geweest, maar nu ik merk dat de liefde langzaam over begint te waaien ben ik alweer een beetje op zoek naar een nieuwe vlam. Dus ik heb mijn account weer nieuw leven ingeblazen en ga er nu weer voor. Super service van Victoria Milan.

logo Victoria Milan
Onze score 8.0
Gemiddelde beoordeling
880 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 153 aangelogd vandaag
eerlijke ervaringen 6 eerlijke ervaringen

Victoria Milan specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd30+
  • InschrijvingenInschrijvingen310.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %56 / 44
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa