Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 03-10-2022 [time] => 12:51:41 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 03-10-2022 [time] => 12:51:41 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 03-10-2022 [time] => 12:51:41 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 03-10-2022 [time] => 12:51:41 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 03-10-2022 [time] => 12:51:41 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 03-10-2022 [time] => 12:51:41 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 03-10-2022 [time] => 12:51:41 ) HouseOfMilfs Review - Lees onze mening over deze milf dating site

HouseofMilfs: Milfs 45+ erotisch chatten & daten

Laatst bijgewerkt op 22 juni 2021

HouseofMilfs is het nieuwe veel gebruikte platform voor ouderen die opzoek zijn naar spannend contact, leuke chat of om een leuke milf bij jou in de buurt te ontmoeten. Naast de gebruiksvriendelijkheid van dit dating platform, biedt House of Milfs ook nog vele functionaliteiten en zoekfilters om eenvoudig de profielen te vinden die jou het meest aanspreken. Hiermee verbeteren ze jouw online datingervaring, en kunnen zij de vele gebruikers beter aan elkaar matchen voor de beste datekansen! Registreer je ook gratis op deze spannende datingsite voor de senioren en flirt direct met een leuke milf bij jou in de buurt, Daarnaast kan deze datingsite je prima voorbereiden op de avontuurlijke en informele ontmoetingen die je te wachten staan. Altijd en overal verbinden met ervaren matures in jouw regio of daarbuiten. Want via deze site kun je zelfs leuke milfs ontmoeten als je op vakantie bent!

HouseofMilfs in het kort

Leukste kenmerkenDoor de User locatie spotter ontmoet je hete milfs die bij jou in de buurt wonen
SuccesverhaalVele Milfs en liefhebbers hebben via deze site hun date ervaringen verbeterd en succes gehad
Het beste voorDaten met een Milf in de buurt
logo HouseofMilfs HouseofMilfs
HouseofMilfs: Milfs 45+ erotisch chatten & daten logo HouseofMilfs
Voordelen
  • Elke dag veel nieuwe Milfs onder de leden
  • Eenvoudig en gratis profiel op Milfpins
  • Milfpins geeft actieve leden gratis credits
  • Veel mannen van 18+ zoeken een Milf met ervaring
Nadelen
  • Soms vallen er geen credits te verdienen, dan moet je wachten of bijkopen
  • Website is geheel mobiel toegankelijk maar heeft geen officiële App
Klantbeoordelingen
Kwaliteit profielen
8 / 10
Betrouwbaarheid
8 / 10
Functionaliteiten
8 / 10
Klantenservice
8 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Ralphh0002 (40 jaar) 10 juni 2021
Ik raad HouseofMilfs aan Eerlijke site

Is een leuke en eerlijke site met mooie vrouwen

auteur van de beoordeling
Anoniem (29 jaar) 29 juli 2020
Ik raad HouseofMilfs aan Veel plezier gehad

Ik kwam een paar profielen tegen waardoor ik dacht dat het een fake site was, na een paar reviews toch nog even blijven hangen en daar ben ik blij om. Heb het leuk met een dame waar ik nog steeds mee praat! ze was het helemaal waard :)

auteur van de beoordeling
Ryan Lorreijn (25 jaar) 29 juli 2020
Ik raad HouseofMilfs aan Geweldige klantenservice

Er ging iets mis bij mijn profiel en de klantenservice had binnen 24 uur contact met mij opgenomen, dat maakte mij erg tevreden want ik heb vaak anders gezien! Ik gebruik de website nog steeds en als jongere jongen kom je hier al snel een vrouw tegen met interesse! Een leuke profiel foto is belangrijk tip!

auteur van de beoordeling
Ian Jacobi (20 jaar) 29 juli 2020
Ik raad HouseofMilfs aan 2 leuke dames leren kennen, tevreden.

Ik heb er niet heel veel opgezeten maar heb er wel 2 leuke contacten aan over gehouden, in het begin deden we het voorzichtig aan met chatten maar daar zijn redenen voor. geloof me! Kijk het gewoon eerst eventjes voordat je verder gaat dat is mijn advies, ik heb er in iedergeval een positieve ervaring aan overgehouden :)

auteur van de beoordeling
Carlijn (44 jaar) 29 juli 2020
Ik raad HouseofMilfs aan Meerdere leuke dates gehad!

Als rijpe vrouw die iets minder knap is als derest kom je toch wel wat moeilijker aan een leuke date met een jongere man, gelukkig heb ik toch maar een profiel aangemaakt op milfpins en heb na een paar dagen chatten een leuke date kunnen scoren. De site kan soms wat stroef werken maar als je even opnieuw inlogd doet alles het meestal wel weer.

auteur van de beoordeling
Sandor (45 jaar) 29 juni 2020
Ik raad HouseofMilfs aan Spannend en avontuurlijk

Tot nu toe veel leuke spannende contacten. Goed geselecteerd op je omgeving. Wel jammer dat er bij de spoeddate zoveel buitelandse vrouwen voorbij komen. Dat is niet echt iets voor spoed toch..

auteur van de beoordeling
Tomas (34 jaar) 4 maart 2020
Ik raad HouseofMilfs aan Nieuwe gebruiker

Ziet eruit als een geweldige plek om oudere vrouwen te ontmoeten

logo HouseofMilfs
Onze score 9.1
Gemiddelde beoordeling
495 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 76 aangelogd vandaag
eerlijke ervaringen 7 eerlijke ervaringen

HouseofMilfs specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd45-60
  • InschrijvingenInschrijvingen56.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %48-52
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis versieGratis versieJa