Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 18.232.127.73 [date] => 29-11-2022 [time] => 8:24:31 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 18.232.127.73 [date] => 29-11-2022 [time] => 8:24:31 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 18.232.127.73 [date] => 29-11-2022 [time] => 8:24:31 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 18.232.127.73 [date] => 29-11-2022 [time] => 8:24:31 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 18.232.127.73 [date] => 29-11-2022 [time] => 8:24:31 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 18.232.127.73 [date] => 29-11-2022 [time] => 8:24:31 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 18.232.127.73 [date] => 29-11-2022 [time] => 8:24:31 ) Top Hook Up Sites in België 2022 | hookupsites.be

E-Hookups: Chat, flirt en vind hookups in jou regio!

Laatst bijgewerkt op 22 juni 2021

E-Hookups is een hookup dating website voor zowel vrouwen als mannen die op zoek zijn naar meer plezier in hun seksleven. Of je nu een discrete hook up bij jou in de buurt probeert te vinden, of gewoon duur een Ranzige sexchat met een hete volslagen vreemde. E-hookups is momenteel het perfecte online gebied voor het ontdekken van echte seksuele (offline) ontmoetingen in je omgeving. Bovendien registreren zich hier dagelijks meer dan 250 gebruikers om te snuffelen, dus je zult voortdurend gloednieuwe gebruikers in je buurt hebben om uit te kiezen en zelfs buiten België. Je kunt gratis kennismaken met deze populaire verbindingssite en gewoon alle voordelen ontdekken die deze geweldige datingsite nodig heeft om te gebruiken. Je kunt je immers binnen 1 minuut inschrijven en het is 100% gratis. Je krijgt meteen de berichten te zien die je van andere gebruikers krijgt en je kunt op elk moment reageren met je geheel gratis gemaakte munten of door online extra munten te verwerven. Probeer E-Hookups nu vrijblijvend en neem je gebruikersprofiel anoniem op en ontdek wie in jouw plaats momenteel actief is op eHookups.

E-Hookups in het kort

SuccesverhaalDoor de mogelijkheid om gratis coins loggen veel leden dagelijks in op E-hookups en maken zodoende sneller kennis met nieuwe gebruikers
Leukste kenmerkenDoor de vele gebruikers en goede kwaliteit van de foto's die men aan zijn of haar profiel toevoegt is de swipe/like functie wel echt een bezigheid geworden
Het beste voorMannen & Vrouwen van 25+ opzoek naar snelle hookup's in de buurt
logo E-Hookups E-Hookups
E-Hookups: Chat, flirt en vind hookups in jou regio! logo E-Hookups
Voordelen
  • Snel en eenvoudig, gratis registreren en contact maken
  • Alle toegevoegde fotos worden goed gecontroleerd, om nep-profielen te voorkomen
  • Je kan dagelijks gratis munten verdienen voor extra functies
  • Uitgebreide keuze aan doelgerichte interesses voor het vinden van gelijkgestemde
  • Wanneer je extra munten aanschaft krijg je het eind van de dag, gratis premium dienst!
Nadelen
  • Geen officiele App voor je Android of IOS, maar daarentegen wel geheel mobielvriendelijk
  • E-Hookups werkt met (munten Pakketten) ipv op Abonnement basis, je betaald dus per bericht.
Klantbeoordelingen
Kwaliteit profielen
7 / 10
Betrouwbaarheid
7 / 10
Functionaliteiten
7 / 10
Klantenservice
7 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Jeroen (27 jaar) 28 juli 2020
Ik raad E-Hookups aan Zeker een aanrader

Tot op heden goed Nog geen date maar dat komt wel

auteur van de beoordeling
Driftin66 (54 jaar) 1 juli 2020
Ik raad E-Hookups aan Zoekende naar

Nog veel aan het uitzoeken: nep of echte accounts, waarom komen jonge dames op veel oudere mannen af en hoe houd ik de kosten in de hand?

auteur van de beoordeling
Koos (38 jaar) 29 mei 2020
Ik raad E-Hookups aan Mijn eerste Corona date na 3 weken chatten

Ach ja jongens het is inmiddels al bijna een maand terug dat ik hier en review had toegevoegd. Het ging minder snel dan verwacht maar toch nog wel een date gefixt na 3 weken chatten jammer genoeg en moest ook iets te ver reizen. Maarja achteraf was het rijzen wel waard en nu met de corona periode is er toch weinig andere spannende dingen te doen. Wil er verder niet veel over kwijt en zij wilde ook echt discreet blijven en daar heb ikj respect voor. We hebben in ieder geval geen anderhalf meter afstand gehouden.

auteur van de beoordeling
Maoritatoo (48 jaar) 28 mei 2020
Ik raad E-Hookups aan Als dat geen neuken word !!

Heb na 3 dagen al een toffe date gehad.

auteur van de beoordeling
Virgin020 (20 jaar) 2 mei 2020
Ik raad E-Hookups aan Goed!!!!!!!

Lekker makkelijk en mooie vrouwen!

auteur van de beoordeling
Koos (38 jaar) 29 april 2020
Ik raad E-Hookups aan Geil, sexy,

Veel contacten gelegd, nog geen date gehad, maar het lijkt wel echt

auteur van de beoordeling
Koen (21 jaar) 2 maart 2020
Ik raad E-Hookups aan Zeker aan te raden

Heerlijk allemaal zeker doen dit

auteur van de beoordeling
Nick (27 jaar) 18 februari 2020
Ik raad E-Hookups aan Zeer spannend

Prima site, heerlijke afspraakjes gehad!

logo E-Hookups
Onze score 7.7
Gemiddelde beoordeling
1166 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 177 aangelogd vandaag
eerlijke ervaringen 8 eerlijke ervaringen

E-Hookups specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd25-45
  • InschrijvingenInschrijvingen120.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %58-42
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis versieGratis versieJa