Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 18.232.127.73 [date] => 29-11-2022 [time] => 7:55:58 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 18.232.127.73 [date] => 29-11-2022 [time] => 7:55:58 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 18.232.127.73 [date] => 29-11-2022 [time] => 7:55:58 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 18.232.127.73 [date] => 29-11-2022 [time] => 7:55:58 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 18.232.127.73 [date] => 29-11-2022 [time] => 7:55:58 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 18.232.127.73 [date] => 29-11-2022 [time] => 7:55:58 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 18.232.127.73 [date] => 29-11-2022 [time] => 7:55:58 ) Top Hook Up Sites in België 2022 | hookupsites.be

BeNaughty: Voor ondeugende mensen (populair bij vrouwen)

Laatst bijgewerkt op 22 juni 2021

BeNaughty in het kort

Leukste kenmerkenLeuke ijsbrekers en live chatrooms met cam functie
SuccesverhaalBeNaughy is een waar succes. Ondeugende ontmoetingen vinden plaats in een leuke online omgeving. Erg gebruiksvriendelijk en uitgebreide profielen met veel video's en foto's, benadrukt deze site het plezier van flirten en daten met gelijkgestemde volwassenen.
Het beste voorCasual Dates & Ondeugende Ontmoetingen
logo BeNaughty BeNaughty
BeNaughty: Voor ondeugende mensen (populair bij vrouwen) logo BeNaughty
Voordelen
  • Registreren op BeNaughty is snel en helemaal gratis
  • Er worden veel mogelijkheden op interactie geboden
  • Onbeperkt gratis berichten sturen als vrouw naar mannen
  • Inhoud wordt geocntroleerd en geverifieerd door moderatoren
  • BeNaughty App is beschikbaar voor Android en iOS
  • 24/7 klantenservice via support, mail of telefoon
Nadelen
  • Om profielfoto's op volledige grote te kunnen bekijken moet je een Premium account hebben

Wat kost BeNaughty?

Periode Prijs Per maand Voordeel
3 dagen€2,68-0%
1 maand€17,85€17,8550%
3 maanden€48,19€16,0650%
6 maanden€69,00€11,5050%
Klantbeoordelingen
Kwaliteit profielen
8 / 10
Betrouwbaarheid
8 / 10
Functionaliteiten
8 / 10
Klantenservice
8 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Chris de Koning (47 jaar) 15 mei 2020
Ik raad BeNaughty aan Geduld is een schone zaak

Wat een drama de eerste maanden. Voornamelijk profielen uit Duitsland en Belgie. Net zoals een datingapp. Hoe vaker je online bent, hoe groter de kans dat je een leuke dame tegenkomt. Als je de zoekfuncties eenmaal goed instelt, komt er vanzelf een dame langs die je zint.

auteur van de beoordeling
Jake Oosterhek (23 jaar) 9 mei 2020
Ik raad BeNaughty aan Livecam i like

De livecam optie maakt de site verslavend. Met het aantal berichtjes die je gratis krijgt per dag, wel een aantal geile dames ge-contact. Ben meer tevreden hierover dan bijvoorbeeld datingsapp op mobiel. Tot een fysieke afspraak nog niet gekomen.

auteur van de beoordeling
Ruudjes (34 jaar) 13 februari 2020
Ik raad BeNaughty aan 2 dates gehaald uit de 5 gratis berichten die je per dag krijgt.

Ja oke, ik heb nu eindelijk is een website geprobeerd die op de eerste plek staat welke ook echt werkt. Zo kon ik het tot nu toe presteren om met mn 5 berichtjes die je per dag maar gratis krijgt, toch al twee keer een geile ontmoetingen te hebben gehad met vrouwen die daar ook lid zijn! Ik zit vanaf zondag precies 5 weken op de app van benaughty en ik ben er eigenlijk nog geen euro armer van geworden, zo is dat bij andere sites zeker niet! Hier kun je gewoon lekker je ding doen en zo nu en dan scoren, wat wil je nog meer? Ja en ik heb er maar 2 gedate omdat ik mezelf niet aan een premium lidmaatschap wil wagen waarmee je onbeperkt kunt chatten.. Want eerlijk is eerlijk, je ziet daar als je inlogt bijna elke dag weer totaal andere gezichten in de overzichten. Zeker de laatste weken heb ik hier zeker wel een paar honderd nieuwe vrouwen voorbij zien komen, en ik dan filter de zoekresultaten nog op Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland. Ik geloof best dat er genoeg mensen met premium hier elke week een date scoren.

auteur van de beoordeling
Maurits (37 jaar) 12 december 2019
Ik raad BeNaughty aan Spannende dates

Ik vind het een erg toffe site, veel bekijks en afentoe een spannende date!

auteur van de beoordeling
Jorik (33 jaar) 28 november 2019
Ik raad BeNaughty aan Benaughty doet het bij mij voldoende

Sta hier nu al zo een vier maanden ingeschreven op benaugthy en ik verveel me nog steeds niet. Oké, het is heus niet ieder weekend raak maar het ligt er ook een beetje aan hoeveel tijd en moeite ik erin steek. Want soms lig ik al in bed en kijk ik wat rond tussen de recent geplaatste foto's en filmpjes, maar ben dan eigenlijk niet echt van plan een meid te versieren of te daten. Zo heb ik ook een aantal meiden tussen mijn bewaarde profielen waarmee ik alleen chat en soms krijg ik dan ineens een geile foto opgestuurd. Mij hoor je niet klagen want ik kan onbeperkt berichten en selfies sturen en zo nu en dan een geile date als bonus! En deze site controleert tenminste ook alle vrouwelijke profielen, dus een nepprofiel op benaugthy valt erg op en ligt er meestal ook zo weer af. Zoals het hoort toch, want van die fictieve seksdatingsites met creditsysteem zijn er al meer dan genoeg!

auteur van de beoordeling
Serieuze madam (48 jaar) 31 oktober 2019
Ik raad BeNaughty aan Al bijna 2 jaar ervaring met benaughty

Goedenavond mensen, hier een serieuze single dame van 48 en al bijna 2 jaar ervaring met benaughty.com. Zo spreek ik voornamelijk af met leuke openminded stellen omdat ik me ook best aangetrokken kan voelen tot een leuke vrouw. Daarnaast is het ook gewoon veiliger en minder ongemakkelijk om seks te hebben met iemand die je eerder nooit hebt ontmoet. En dan heb ik er zelf gewoonweg weinig moeite mee maar een ander kan het met zijn ongemakkelijkheid voor mij oncomfortabel maken. Hier onder mijn ervaringen en bevindingen. Deze datingsite is prima geschikt voor afspraken tussen koppels en singles. Veel leuke stellen! Het communiceren via deze website gaat soepel en er worden hiervoor geen kosten p/bericht gerekend. Verder handige berichtenfuncties waardoor je bijvoorbeeld even snel een spannende foto of filmpje van jezelf kan sturen. Benaugthy is naast de handige chatfuncties en gratis zoekfuncties eenvoudig in gebruik, zeker via je smartphone. Door de uitgebreide zoekfilterfunctie krijg je veel meer interessante matches als resultaat. Behalve foto's kun je ook video's op je profiel uploaden. Handig overzicht van mensen die online zijn en beschikbaar om te chatten. De site heeft voornamelijk echte profielen en gebruikers die serieus opzoek zijn. Omdat je gewoon gratis kunt inschrijven zie je zo nu en dan wel een nep profiel voorbij komen, maar die is dan vaak ook zo weer verwijderd. Wat wel jammer is, je kunt je hier eenvoudig aanmelden en het gehele registratieproces overslaan, dus veel profielen missen veel informatie. Maar goed, eerlijk is eerlijk, het is nog steeds gemakkelijk om een hier een ​​match te vinden en gaat ook niet vervelen.

auteur van de beoordeling
Richard X (43 jaar) 28 oktober 2019
Ik raad BeNaughty aan Perfect voor snelle sexdates

Voor een vaste relatie hoef je hier niet te zijn, deze site heeft me al meerdere snelle sex dates opgeleverd. Het duurde wel en paar maanden voor dat ik een beetje reacties kreeg. Met name merkte ik dat het uploaden van pikante foto's, speciaal voor de site, wel hielp. Ik ben nu zo'n half jaartje lid en heb toch zeker 5 snelle dates gehad. 1 daarvan kwam niet opdagen, maar dat heb je altijd wel. Voor sommige moest ik een uurtje in de auto zitten, maar des al niet te min was dat absoluut de moeite waard. Voor de morale ridders onder ons, er zitten erg veel getrouwde chicks op, dus als dat een probleem voor je is vraag het dan even van te voren, helaas is dat niet altijd de waarheid. Ik heb er gelukkig niet zo veel problemen mee, maar weet een vriend van me die er niet van houd en hij is al een paar keer in de maling genomen en lag dus te knallen met een getrouwde vrouw haha... Ik ben erg te spreken over deze site, wat getrouwde vrouwen doen staat hier los van ;)

auteur van de beoordeling
Hugo (37 jaar) 28 augustus 2019
Ik raad BeNaughty aan Al meerdere leuke dates met verschillende vrouwen

BeNaughty, toch wel een van de beste ondeugende datingsites van dit moment als je het mij vraagt. Biedt een open, creatieve plek voor zowel singles als koppels die opzoek zijn naar casual dating en erotische relaties. De mensen die zich aangetrokken voelen tot deze site willen over het algemeen gewoon plezier hebben. Seksplanningen zijn mogelijk en toegestaan ​​via de "ondeugende" modus van de site. Voordat ik hier een account had heb ik mij tevergeefs aan heel wat andere "casual dating sites" gewaagd, vele berichten en geen dates. Bij be naugthy is het mij al meerdere keren gelukt om een seksuele ontmoeting met verschillende dames te hebben. En het gaat me daar steeds beter af. Ben geen seksbom ofzo, maar mijn zelfvertrouwen groeit met de week!

auteur van de beoordeling
Mario (33 jaar) 4 augustus 2019
Ik raad BeNaughty aan Geen site voor mij, maar wel betrouwbaar

Ik ben hier een paar maanden lid geweest en het aantal vrouwen dat ik hier heb gesproken waren erg leuk, maar vind de site voor mij iets te erotisch getint... Alhoewel ik een man ben en wel van een beetje sexy houd is mij dit toch iets te veel op sex gericht. Van alle vrouwen die ik hier heb gesproken waren er maar een paar serieus op zoek naar een relatie en wilde de meeste vrouwen eigenlijk alleen maar afspreken voor sex of one night stands. De site werkt wel goed en heb er verder geen klachten over, ik ga het nu proberen bij Parship ofzo.

auteur van de beoordeling
Danique (27 jaar) 16 juli 2019
Ik raad BeNaughty aan Fijne site inderdaad maar respect?

Ik vind het wel een fijne site maar ben het niet helemaal met Elisa eens. Respect is soms namelijk ver te zoeken! Zo vind ik de meeste mannen opdringerig en krijg ik meer dickpic's dan leuke spontane foto's. Uiteraard zitten er ook respectvolle mannen op, maar die zijn meestal wat ouder en slimmer. Daten doe ik hier vaak genoeg want het aanbod is gewoon wel heel er groot, en zeker voor vrouwen! Dus dames ;) (en leuke respectvolle mannen) doe eens een poging

auteur van de beoordeling
Elisa (36 jaar) 3 juli 2019
Ik raad BeNaughty aan Perfecte site voor regelmatig contact

Echt een fijne site als vrouw wordt er gewoon met respect met je omgegaan en heb ik toch het gevoel dat we een beetje erotisch kunnen praten. Ik vind het jammer dat bij lexa en dat soort sites wat preuts gedaan wordt, ik hou wel van een beetje meer spanning als je begrijpt wat ik bedoel ;)

auteur van de beoordeling
Armand (36 jaar) 19 juni 2019
Ik raad BeNaughty aan Nog geen cent armer en wel al wat contacten rijker

Leuke site waar je zelfs gratis nog lekker je gang kan gaan, kost wel wet meer tijd en researchwerk, maar het werkt dus! Doordat er echte profielen op staan en deze ook elders actief zijn op internet zoals via facebook en instagram. Kun je sommige van de vrouwen ook daar vinden en aanspreken.. Je weet immers dat ze er voor in zijn, omdat je ze eerst op benaughty hebt gespot. Trucje werkt ook bij victoriamilan, maar daar moet je wel voorzichtig zijn met wat je zegt, de meeste zijn namelijk stiekem actief en getrouwd of in een relatie.. Anders krijg je geen reactie terug of word je geblokt. Je kan de dames vaak vinden door op verschillende punten te letten zoals: gebruikersnaam, profiel info (leeftijd, stad enz.) en soms door de profielfoto door google te halen. (rechter muisknop "afbeelding zoeken op google") uiteraard kun je het grootste gedeelte niet gemakkelijk vinden, maar een op de vier keer is het bij mij wel raak, en ook echt binnen een paar minuten gevonden. Maar goed ik ben er zeker van dat er echte profielen op staan en overweeg voor het gemak nu toch een betaaldlidmaatschap te nemen, zodat ik iedere dame daar kan contacten. Want ben nu al bijna 3 maanden actief en heb toch pas 2 keer een seksuele ontmoeting gehad via deze weg.

auteur van de beoordeling
Stefan (43 jaar) 16 juni 2019
Ik raad BeNaughty aan De enige met een webcam mogelijkheid

Heb zelf nog niet zo heel veel dates gehad via benaughty, maar wat vrienden van mij wel. Ben normaal ook al geen super vrouwen versierder, maar het gaat me hier wel sneller af dan in de kroeg! Voor hoe vaak ik het gebruik vind ik de kosten wel wat aan de hoge kant. Maar dat komt omdat je hier een vast bedrag per maand betaal, en dan kan je alles zonder limiet blijven gebruiken. Ik ben op zich wel tevreden, want op tinder of badoo maak ik geen schijn van kans. Daar heb ik maanden lang voor jan met de korte achternaam te kijk gehangen, en iedereen kon zo gratis aanmelden en meekijken. Op benaugthy zijn veel minder mannen actief dus daar liggen mijn kansen wat hoger. Daarnaast hoef ik ook niet vol herkenbaar met mijn gezicht in de kijker, een foto van mijn stijve tampeloeres was voldoende.

auteur van de beoordeling
Gentleman44 (44 jaar) 12 januari 2020
Ik raad BeNaughty aan Goede kwaliteit profielen en handige zoekfuncties!

Alhoewel ik mijn twijfel heb of werkelijk alle vrouwen op benaughty echt zijn, heb ik er inmiddels toch al twee in het echt ontmoet. De eerste keer was met een getrouwde vrouw die nog geen kilometer bij mij vandaan woont (best spannend want het is toen allemaal stiekem gegaan). Bij mijn tweede date trof ik een dame die wat verder woonde en daar ben ik ook intiem mee geweest. Persoonlijk vind ik de kwaliteit van de profielen hier erg goed, het valt dan ook direct op dat er vele echte vrouwen tussen zitten! Tip! Veel van deze vrouwen zitten net als wij mannen ook op andere sites, dus wellicht kun je op Benaugthy wat foto's oriënteren en dan elders op social media contact proberen te maken met zo een vrouw. In het begin probeerde ik zo te checken of er echte profielen op staan, en het viel me op dat ik van best veel dames een facebook of instagram kan terugvinden.

logo BeNaughty
Onze score 7.8
Gemiddelde beoordeling
1449 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 90 aangelogd vandaag
eerlijke ervaringen 14 eerlijke ervaringen

BeNaughty specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd21+
  • InschrijvingenInschrijvingen280.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %57 / 43
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa